Workshops & seminars

 

Mensen inspireren is geen trucje. Om zelf mensen te kunnen inspireren is het belangrijk om open te blijven staan om nieuwe dingen te leren. De workshops, seminars en master classes die Sonneville Management samen met zijn partners aanbiedt, geven u de gereedschappen en inspiratie om anderen (nog beter) te blijven inspireren.

Workshops op maat

We geven regelmatig workshops, seminars en masterclasses in het land. Waar en wanneer deze plaatsvinden leest u in onze evenementenagenda. Het is ook mogelijk om een workshop of masterclass toegespitst op uw organisatie te organiseren. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een greep uit ons aanbod

Inspireren kun je leren

De workshop ‘Leren inspireren’ biedt managers concrete handvatten om de mensen binnen hun organisatie te inspireren. De basis van deze workshop vormt de drijfveren-analyse van MDI-insights. In deze uitdagende workshop krijgt u goed inzicht in uw eigen gedrag en drijfveren aan en leert u hoe u deze kunt gebruiken binnen uw organisatie. ‘Leren inspireren’ biedt u inzichten waarmee u direct aan de slag kunt.

(duur 1 dag/2 dagdelen)

Masterclass (ver)andermanagement

Een masterclass geschikt voor zowel ervaren als minder ervaren managers. In deze masterclass leert u onder andere de disc-methodiek, lean-managementprincipes en aikido principes toe te passen. Een combinatie die garant staat voor inspirerende inzichten waar u gelijk mee aan de slag kunt. Een belangrijke voorwaarde om het maximale uit deze masterclass te halen, is dat u open staat om aan uzelf te werken en dat u nieuwe inzichten niet uit de weg gaat.

(duur 2 dagen/4 dagdelen)

Masterclass inspirerend leiderschap voor customer contact centers

Een masterclass bedoeld voor managers en teamleiders in een customer service-omgeving. U leert hoe u de disc-methodiek, lean-management en akido-principes toe kunt passen in uw customer contact center. Deze manier van management zorgt ervoor dat uw medewerkers enthousiast zijn en kwalitatief hoogwaardig werk afleveren. Wanneer uw klantenservice goed is, wordt uw klant vanzelf uw fan.
(duur 2 dagen/5 dagdelen)