Over ons

Positieve impulsen zijn essentieel voor het succes van een organisatie. De (ver)andermanagers en coaches van Sonneville Management werken samen met u aan enthousiaste, gemotiveerde en succesvolle medewerkers. Zo brengen we de prestaties van uw organisatie naar het niveau dat u nastreeft.

beeldje-sonneville

Kracht en respect
Succesvol zijn is optimaal gebruik maken van je potentieel. Dat kan alleen wanneer je op een respectvolle manier gebruik maakt van de kracht van de mensen die al binnen een organisatie werken. Het is daarom belangrijk dat u uw huidige personeel motiveert, inspireert, begeleidt en ondersteunt. De rol van de manager is hierin cruciaal.

Enthousiaste en succesvolle medewerkers
Onze (ver)andermanagers en coaches zorgen ervoor dat uw medewerkers enthousiast, gemotiveerd en succesvol zijn. We gaan op zoek naar de kracht van uw personeel en managers en zorgen ervoor dat zij binnen uw organisatie kunnen excelleren.

Inzicht in gedrag
Om het beste uit de mensen binnen uw organisatie te halen, is het belangrijk inzicht te hebben in hun gedrag en dit te herkennen. We doen dit door managers de gereedschappen te bieden om op een respectvolle manier de kracht van hun medewerkers te gebruiken, maar ook door uw medewerkers persoonlijk te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen. Wij maken hiervoor ondermeer gebruik van de DISC-methodiek. Deze methodiek geeft inzicht in het gedrag van uw mensen en helpt hun gedrag effectiever te maken.

Voor wie we werken
Sonneville Management werkt(e) onder meer voor organisaties in de volgende sectoren:

  • financiĆ«le sector (banken, verzekeraars)
  • energiesector
  • gezondheidszorg
  • (lokale) overheid
  • facilitaire dienstverlening
  • telecom

klanten-sonneville