Managementontwikkeling & coaching

U wilt de resultaten van uw organisatie optimaliseren. Waarschijnlijk heeft u zelf al voldoende medewerkers en managers in huis.Maar hoe zorgt u ervoor dat u het maximale uit deze mensen haalt zonder roofbouw te plegen? Hoe inspireer ik mijn medewerkers en zorg ik ervoor dat ze met plezier naar hun werk gaan? Sonneville Management helpt u aan de hand van gedrag, drijfveren en talenten inspirerender en effectiever leiding te geven.  Zo maakt u op een duurzame manier maximaal gebruik van de eigen kwaliteit binnen uw organisatie.

Resultaat door eigen kracht
In de praktijk blijkt dat dingen die uw managers en medewerkers tijdens heisessies en cursussen leren vaak slecht blijven hangen. De lessen die in de praktijk nuttig en zinvol lijken, worden vaak opgeslokt door de realiteit van alledag. Door gebruik te maken van het gedrag, de drijfveren en talenten van uw eigen mensen kunt u het resultaat van uw organisatie optimaliseren op een manier die een blijvend resultaat oplevert.

Inspirerend en effectief
Sonneville Management coacht u en uw management om uw leidinggevende stijl nog inspirerender en effectiever te maken. We maken gebruik van lean management-technieken (visieel management) en aikido principes (respectvol gebruik maken van de kracht van een ander). Uw managers zijn hierdoor beter in staat om inspirerender en effectiever te werk te gaan.

Maatwerk
Of het nu om een verandertraject gaat, het oplossen van een probleem binnen een afdeling of gewoon betere resultaten behalen, Sonneville Management helpt u het beste uit uw eigen mensen te halen. We kiezen hiervoor de manier die het beste bij u en uw organisatie past.

Denk bijvoorbeeld aan (verschillende combinaties van):

  • 1-op-1 coaching;
  • groepsgericht coaching;
  • workshops, seminars, masterclasses.