Interim (project)management

De ver-Andermanagers van Sonneville Management staan u bij wanneer er in korte tijd veel moet gebeuren. Of het nu om een tijdelijke vervanging, een reorganisatie of een cultuuromslag gaat; mens en resultaat gaan bij ons hand in hand. Het zijn tenslotte de mensen die het werk doen.

Blijvende impact
Onze ver-Andermanagers bieden u graag de helpende hand wanneer er in korte tijd veel moet gebeuren en u de tevredenheid van uw personeel en klanten wilt verbeteren. Wij stellen mens en resultaat centraal. Dit haalt het maximale uit uw organisatie en garandeert een blijvende impact.

Manager = succesfactor
Een goede (interim)manager is volgens ons een cruciale factor voor succes. Zijn taak is om de mensen in zijn organisatie te laten excelleren. Wij ondersteunen onze (interim)managers met de juiste inzichten en gereedschappen om ze in staat te stellen een maximale teamprestatie te leveren.

Mens en resultaat hand in hand
Onze managers werken met een combinatie van inzichten vanuit Aikido, LEAN en de wetenschap van soft-skills. Ze werken mens- en resultaatgericht. Ze houden hierbij altijd uw doelen in het oog. Dit betekent dat ze hard zijn waar nodig en zacht wanneer zinvol. Ze maken optimaal gebruik van de kwaliteiten van uw huidige medewerkers.

Veelzijdig
Of het nu om programmamanagement, projectmanagement of lijnmanagement vraagstukken gaat. Onze veelzijdige managers zijn inzetbaar bij verschillende soorten vraagstukken.

Een manager die bij u past
Een manager speelt vaak een cruciale rol in veranderprocessen. Daarom is het belangrijk dat een (interim)manager bij uw organisatie past. Daarom analyseren we al onze managers ook op hun persoonlijke stijl en motivatie. Zo zijn we in staat de manager te selecteren met de kwaliteiten die het beste bij uw situatie past.