Insourcing

U heeft (tijdelijk) behoefte aan gespecialiseerd operationeel personeel. Bijvoorbeeld om pieken op te vangen in uw front- of back office, of om de kwaliteit van uw dienstverlening te verbeteren. Maar het is lastig om de juiste mensen te vinden en als u ze al vindt, blijven ze niet lang. U heeft het werk uitbesteed aan een externe partij, maar die levert niet de kwaliteit die u verwacht.

Enthousiast en vakkundig
Sonneville Management kan u enthousiaste vakkundige medewerkers en management op uw werkplek leveren. Onze medewerkers dragen bij aan het succes van uw (ver)andermanagement. We hebben veel ervaring met het werven en selecteren van contactcenters en klantenservice-afdelingen. Deze afdelingen vormen voor uw klanten vaak het gezicht van uw bedrijf. Een juiste balans tussen mens- en resultaatgericht management is daar erg belangrijk. Wanneer een medewerker goed in zijn vel zit, heeft uw klant daar baat bij

Goede mensen op de juiste plek
Dankzij onze expertise op het gebied van werving, selectie en begeleiding zijn wij in staat de juiste mensen te vinden voor uw organisatie. En wanneer u zo tevreden bent over onze mensen dat u ze wel in vaste dienst wilt aannemen? Dat kan. We bieden aantrekkelijke voorwaarden waaronder u medewerkers in dienst kunt nemen.

Verlengstuk van uw organisatie
De managers en medewerkers vormen een verlengstuk van uw organisatie. We zorgen ervoor dat hun werkzaamheden altijd bijdragen aan uw doelstellingen. We richten ons bovendien niet alleen op de ‘eigen’ afdeling. Goede samenwerking met andere afdelingen van uw organisatie en heldere communicatie zijn kenmerkend voor onze werkwijze.